Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grønne Partnerskaber i Byggeriet, co-hostet med DI & ConTech Lab.

May 29 @ 14:00 - 17:00

Hvor: 29. maj 2024 at 14:00-17:00 // Hvorhenne: NIRAS Green Tech Hub (Event Space), Sortemosevej 21, 3450 Allerød

Partnerskaber får øget opmærksomhed som en tilgang til innovation – men hvad kan de tilbyde og hvilken effekt har de i en konservativ branche som byggeriet? 

Bliv klogere, når vi laver showcase hos NIRAS Green Tech Hub i Allerød 29. maj 2024.

Dansk Industri, NIRAS Green Tech Hub og ConTech Lab er gået sammen om at bringe en række konkrete partnerskabscases frem i lyset, for at sætte fokus på værdi, potentialer og realisering af grønne målsætninger som store og små spillere kan opnå gennem partnerskaber.

29. maj kan du få indblik i, hvordan partnerskaber fungerer fra test til implementering, og hvordan det i praksis kan løse branche-specifikke udfordringer, og rykke den i en mere bæredygtig retning.

Gennem stærke cases møder du repræsentanter fra begge sider i partnerskabet, der sammen folder erfaringer, udfordringer og gevinster ud til inspiration for andre, der gerne vil i gang med at samarbejde på nye måder.

Du kan desuden få inspiration til løsninger og svar på eventuelle spørgsmål, der afholder dig og din organisation fra at indlede partnerskaber med eksterne.

Afslutningsvis samles de vigtigste indsigter omkring grønne partnerskaber i byggeriet, og der vil være mulighed for at bygge netværk og starte gode dialoger. Eventet er målrettet byggebranchens virksomheder og relevante interessenter.

Praktisk

Deltagelse er gratis Der er drikkevarer og let forplejning ved eventet. Derfor beder vi om, at der gives besked, hvis man bliver forhindret i at deltage. Disse beskeder og øvrige spørgsmål kan rettes til Stine Moeslund Sivertsen, der er Community- & Program Manager i NIRAS Green Tech Hub (stms@niras.dk / 2240704).

Sign up [here]

Details

Date:
May 29
Time:
14:00 - 17:00
Event Categories:
,